KEZDŐ FASCIA GERINCTORNA

Ismerd meg és gyakorold a leghatásosabb módszert megelőzésre vagy ha már kialakult az izom és izületi fájdalmak csökkentésére.
Szabadulj meg a fájdalmaktól, amelyeknek legtöbbször a merev fascia ( összehúzódott izompólya )az oka, amely összenyomja az idegeket.
Programunk a csontokat, izmokat és izületeket körülvevő kötőszövetet veszi célba, így visszaadja a fájdalommentes mozgás szabadságát.
8 alkalmas gyakorlás +elmélet online
Hetente vasárnap délelőtt 9-10-ig
Junius 12, 19, 26
Július 3, 10, 17, 24, 31
Description
A program tartalmazza:
– Konzultáció, állapotfelmérés
-Nyújtó és erőfejlesztő gyakorlatok, otthoni gyakorlásra
-optimális egészségi állapot elérésére étrendi tanácsok
-izompólya lazitó technikák
– egész héten visszanézhető óra, többszöri gyakorlással
Oktató: Suranyi Nelly Gyógytestnevelő tanár , Gerinctréner
Jelentkezési határidő;
Junius 11
Mire lesz jó ez a terápiás módszer?
-Továbbfejlesztett mozgástartományra
-Az izom es izületi fájdalmak  csökkentésére
-Az izom hypertónusának csökkentésére
– A mozgásminőség javítására
-Prevencióra
A fascia egy háromdimenziós hálózat a fej és a láb között,  körülveszi minden izmunkat, csontunkat, idegünket, szervünket, ízületünket –  összeköt és megtámaszt mindent a testünkben.
Egy főként kötőszövetből álló szerkezet, amely támogatja és védi az emberi test legtöbb összetevőjét, beleértve az izomrendszert is. Több tényező miatt korlátozódhat, mint például a túlzott igénybevétel, trauma, fertőző betegségek, mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás, dohányzás, pszichés stressz, ami fájdalmat, izomfeszülést, csökkent véráramlást eredményez. Mindez a  fascia vagy izom irritációját okozza, ami idővel gyulladáshoz vezet. A krónikus gyulladás fibrózishoz vagy a kötőszövet megvastagodásához vezet, és ez a megvastagodás fájdalmat és krónikus reflex izomfeszülést okoz, ami maga a gyulladás fokozódását okozza: egy ördögi kör. A myofasciális technikáknak az a feladata, hogy megtörjék ezt a kört különféle módszerekkel.  Mobilitásunkat, rugalmasságunkat nagymértékben meghatározza az, hogy mennyire hidratált a fasciánk.  A fascia hidratáltságát a test minden elérhető szögben történő mozgatásával és a fasciális szövet masszírozásával érhetjük el. A torna célja az összehúzódott izmok ellazítása, a helyi keringés és a nyirokelvezetés fokozása, valamint a reflexizmok és az azokat körülvevő fascia nyújtása. Ez a módszer az  egészséges életmód elmaradhatatlan alapja.
 Az online kezdő programunkon az órák
visszanézhetők , az időbeosztásod alapján csinálhatod.
Indulj el Te is azon az úton, amely valódi változást hozhat!

39 000Ft

Shopping cart
Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest

KEZDŐ FASCIA GERINCTORNA

39 000Ft
Start typing to see posts you are looking for.